Saturday, 19 November 2011




              Assalamualaikum...ALHAMDULILLAH..hnya itulah yg dpt difikirkan dan diucapkan kini...syukur kpd Allah krn telah menyembuhkan aku dari saket yg juga dtg dariNya..Aku faham dan redha krn ini adalah ujian dariNya utkku..mungkin ada hikmah disebaliknya...sepanjang sakit itu aku belajar utk mengenali diri,menginsafi diri ini..Di situ juga aku dpt menilai manusia2 di sekeliling aku..siape yg lebih menyayangi aku..aku bersyukur sekali lagi krn Allah mengurniakan insan2 yg sangat mulia utkku..aku hnya dpt mengucapkan terima kaseh kpd mereka yg amat mengambil berat pada diri ini...kini aku mampu tersenyum setelah seharian menanges tanpa secebis senyuman..
Mama...terima kaseh yg tidak terhingga krn menjaga diri ini tanpa mengeluh...mama melayan diri yg lemah dan suke menanges ini...terima kaseh bnyak2 mama..awa mintak maaf sbb bnyak susahkan mama..awa tau sepatutnya awa yg jage mama tp kali ini awa mmg tak dpt nak menahan saket itu..sekli lg jutaan terima kaseh mamaku..u're the best mama in the world..love u so much till the end of my life...                                     
Abah..terima kaseh krn menyayangi diri ini dan memberi semangat serta berikhtiar utk menyembuhkan diri ini.huh..i love u Abah...<3..
Kak Nana..terima kaseh krn mengorban kan masa,kewangan,dan waktu rehatmu utk membawa awa ke klinik,hospital sampai tgh mlam baru balek..awa mintak maaf sbb susahkan kak na...awa sayang kak na.thanks again for taking care of me...i love u so much.......Abg Epoy..maseh lagi sbb tlg bawak awa...awa tau abg epoy keje pagi..awa mintak maaf sbb terpakse susahkan abg epoy..terima kaseh sbb keperihatinan abg epoy..huh,....Kak Yanie..terima kaseh bnyak2 sbb amat ambil berat pasal awa...awa mintak maaf sbb tak bgtau awal2..awa tanak susa kan kak nie sebenarnya..terima kaseh sbb msg tnye kesehatan awa..huh,...i love u so much...so much kak ni...i guess u know how much i love u rite?...thanks again.......Mai..huh,my gret fren...thanks sbb sangt mengambil berat..thanks utk nasihat,dorongan yg mai bg kat awa...ur words makes awa lg semangat..thank u mai...i dun know wat to say...just that..hope u can accept that...Bebiami...hehe..huh,malunye awa bile ami telefon..huh..time kaseh sbb amek berat dan bg kata2 semangat pada awa...maaf laa kalo terpakse dgr awa nanges semalam..ye,awa mmg suke nanges...mgkin lame tak nanges kot tu yg jd cmtu..huhu..thank u sbb walau pun kite tak penah jumpe tapi ami amek berat pasal awa ni..hehe..ni msti bebiyani ni..huhu..anyway thank u so much...Adikmus..huh,cemas tak lupe adek ni..hehe..dek,maseh sbb jage awa..buat keje2 umah..maseh lg sbb tak bg awa buat keje..sume ko buat dek..hehehe..mcm ni saket lame pun takpe...hehehe...syg ko dek..huhuhu..                    Hmmm...itu jelah kot yg dpt ditulis..huhu..sekali lg terima kaseh semua...maaf sbb susahkan korang...huhu..ups,bg yg takde name kat situ tak bermakne anda tak penting atau tak amek berat cume there's alot of name and ni jelah yg paling dkt pun...huhu..anyway pd ana,fariq,azam,alif,kak ya dan laen2 thank u so much..i love u guys...Sekian....:)

1 comment: